Oliver Verse @ A Day In The Forest
Foto: Luc Wittebol
Orgel Vreten @ Gebouw T
Foto: Carlo van den Heuvel
Oliver Verse @ Grand Theatre
Foto: Sander van der Bij
Dotan @ Ziggo Dome
Foto: Bart Heemskerk
Jett Rebel @ Ahoy
Foto: Don Crusio
Monday Match @ Bimhuis
Foto: Luc Wittebol
Oliver Verse @ Cellebroederskapel
Foto: Maarten Reumkens

Nana Adjoa

Met mijn focus op compositie en productie is dit de enige band waar ik op dit moment in speel. En met een reden! Dit project kan ik niet loslaten en ben super blij de muziek van deze prachtvrouw en band te mogen spelen! x

www.nanaadjoa.com

Historie bekijken

Cast Glass

Als je van klassiek en pop houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. Prachtig uitgewerkte composities en arrangementen om bij weg te dromen. Een grote groep fantastische muzikanten speelt op een vrachtwagenlading instrumenten. Een overweldigende belevenis.

www.castglass.nl

Jett Rebel

Je kan niet om hem heen. Een super energieke liveact waarbij je van de ene verbazing in de andere tuimelt. Ik werd in de lente van 2016 gevraagd of ik voor het album Don't Die On Me Now twee tracks wilde inspelen. Daarop volgde de albumpresentatie op Lowlands. Een project waarbij je alle vrijheid krijgt en uitgedaagd wordt om beter te worden op elk instrument dat je in je handen geduwd krijgt.

www.jettrebel.nl

Koppen

Koppen maakt muziekportretten. Geïmproviseerde schilderwerkjes van klank, aan de hand van een persoon of object. Het vangt het moment in een levend portret.

www.koppenmuziek.nl

Knarsetand

Deze band heeft me een hoop gegeven. Zoveel shows op grote podia door het land heen, met hele fijne mensen. Ik heb hier een tijd lang mijn ei in kwijt gekund. Met het schrijven van de blazer-arrangementen heb ik deze vaardigheid flink kunnen verbeteren. Mooie ervaring om je eigen muziek te mogen spelen.

www.knarsetand.nl

Willem Wits

Een album maken en dat vervolgens vrij interpreteren tijdens de shows... Daar hou ik van! Wat een mooie jongen om mee te werken. Met Willem speel ik theatervoorstellingen met een hart van muziek.

www.willemwits.nl

Wooden Saints

Deze band staat in de ijskast, maar is zeker nog niet uit mijn hart verdwenen. Er zijn twee albums gemaakt, die echt de moeite zijn om te luisteren. Heerlijke groep mensen waarin iedereen de ruimte kreeg die hij nodig had om zich te laten horen en ontwikkelen. Wie weet wordt er ooit nog wat gemaakt..!

www.woodensaints.net